Αλλαγή στο προσωπικό της δημιουργικής ομάδας:  Στις 15 Αυγούστου 2015, ο Guido Johnen αντικαθιστά τον Johannes Fischer και αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Δημιουργικού των συλλογών της Camel Active .

Έχοντας στενή συνεργασία με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή Joseph Lim, ο Guido Johnen θα είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση όλων των διαδικασιών δημιουργίας των συλλογών καθώς και για τον συντονισμό των Ευρωπαίων εγκεκριμένων κατασκευαστών των αντρικών και γυναικείων Camel Active.  Επιπλέον θα είναι υπεύθυνος για τους τομείς marketing και λιανικής πώλησης και θα αναφέρεται απευθείας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο Volker Weschenfelder.

“Είμαστε ευτυχείς για την απόκτηση του εξαιρετικά έμπειρου Guido Johnen.  Γνώστης του know-how στον σχεδιασμό, στις πωλήσεις και στο marketing, θα αναλάβει τη συλλογή από το αρχικό στάδιο του σχεδιασμού έως το τελικό στάδιο παρουσίας στα καταστήματα”, σχολίασε ο Volker Weschenfelder για το νέο του συνάδελφο.

Ο 48χρονος μηχανικός κλωστοϋφαντουργίας έχει μακρά καριέρα στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας και της ένδυσης.

Μετά από δέκα χρόνια στην εταιρεία Esprit, έχοντας διατελέσει μεταξύ άλλων και Διευθυντής Πωλήσεων της Ανδρικής Συλλογής της Esprit στη Γερμανία, συνέχισε την καριέρα του για τέσσερα χρόνια ως Διευθυντής Ανδρικού Casual στην εταιρεία Marc O’Polo.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Guido Johnen εργαζόταν για την εταιρεία s.Oliver.  Τα πρώτα δύο χρόνια ως Προϊστάμενος Σχεδιασμού στον τομέα του Ανδρικού Casual και τα τελευταία δύο χρόνια ως Προϊστάμενος της εταιρείας s.Oliver Denim Men (γνωστό ως QS Male).