ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
Summer time? Bluemint time!
29 Μάιος, 2018

Το καλοκαίρι έφτασε και αν βρίσκεστε ακόμα σε διαδικασία αναζήτησης του κατάλληλου μαγιό για τη φετινή σεζόν, τότε σας έχουμε τη λύση. To Clodist.gr για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συνεργάζεται με το κορυφαίο στον τομέα του brand, τη Bluemint και σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα πιο in-fashion μαγιό για το 2018!

Seidensticker Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 – Business Statements
08 Μάιος, 2018

Με το αυστηρό dress code να εξαφανίζεται σιγά σιγά από τους περισσότερους εργασιακούς χώρους, το ντύσιμο στη δουλειά δεν πρέπει να χαρακτηρίζεται από ένα μονότονο και βαρετό ύφος. Η «αυστηρότητα» παραχωρεί τη θέση της σε ένα πιο ελεύθερο πλαίσιο styling και σας δίνει τη δυνατότητα να επιδείξετε την ταυτότητά σας και να κάνετε το δικό σας statement. Κι αν αναρωτιέστε πώς πρόκειται να γίνει αυτό… η Seidensticker έχει τη λύση!

Clodist.gr: Άνοιξη/Καλοκαίρι '18
28 Μαρ, 2018

Άνεση, κομψότητα, ποιότητα και στυλ, τα στοιχεία που αναζητά ο σύγχρονος άνδρας στο καθημερινό του ντύσιμο!  Με brands όπως Camel Active, Hugo Boss, Jacques Britt, Seidensticker, Blend, Bluemint το Clodist.gr ανοίγει μια νέα διάσταση online shopping για τα Ελληνικά δεδομένα.  Άψογη εξυπηρέτηση, όλοι οι τρόποι πληρωμής, δωρεάν μεταφορικά, δωρεάν αλλαγή και επιστροφή προϊόντων αλλά και επιστροφή χρημάτων, εξυπηρετούν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.

Camel Active: Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 Crossing Vietnam
07 Μαρ, 2018

Γη, νερό, φύση, χρώματα ίδια με εκείνα που φανταζόμαστε σκεπτόμενοι τις πρώτες μέρες της άνοιξης. Η ανατολικότερη χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας, το Βιετνάμ, μπορεί να αποδώσει με τον πιο κατάλληλο τρόπο την εικόνα και γι’ αυτό επιλέχθηκε από την Camel Active ως η αφετηρία έμπνευσης για τη νέα συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018.

Enjoy the Festive Season!
22 Δεκ, 2017

Σας Ευχόμαστε από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα και μια Νέα Χρονιά γεμάτη αισιοδοξία!

Black Friday? Καλύτερα «Black 3Day»!
22 Νοε, 2017

Θα μπορούσε κανείς να πει πως ο εορτασμός της Ημέρας των Ευχαριστιών στις Η.Π.Α. ("Thanksgiving” για τους λατινομαθείς) δεν διαρκεί μόνο για μία ημέρα. Κι αυτό γιατί η επόμενη ημέρα και ειδικότερα η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου είναι ίσως και αυτή ένας «μικρός» εορτασμός τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους εμπόρους.

Hello November and … Mid-Season Sale!
31 Οκτ, 2017

Η εταιρεία “Διανομές Ένδυσης” υποδέχεται τον Νοέμβριο με χειμερινές προσφορές.

Από την 01 Νοεμβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου μπορείτε να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας  brands Camel ActiveTrue ReligionSeidensticker και Jacques Britt σε μοναδικές τιμές!

Συγκεκριμένα: