Γη, νερό, φύση, χρώματα ίδια με εκείνα που φανταζόμαστε σκεπτόμενοι τις πρώτες μέρες της άνοιξης. Η ανατολικότερη χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας, το Βιετνάμ, μπορεί να αποδώσει με τον πιο κατάλληλο τρόπο την εικόνα και γι’ αυτό επιλέχθηκε από την Camel Active ως η αφετηρία έμπνευσης για τη νέα συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018.

Η Camel Active, το κορυφαίο brand ανδρικής ένδυσης με πηγή έμπνευσης μοναδικά μέρη του κόσμου, βασίζει την κολεξιόν της νέας σεζόν στις εμπειρίες του “Crossing in Vietnam” και ετοιμάζεται να δημιουργήσει για ακόμη μία φορά το δικό της ξεχωριστό statement.

Η βασική Heritage κολεξιόν με τίτλο “Memories of Tomorrow” υπόσχεται να δώσει ακριβώς αυτό που η ίδια σημαίνει: ακαταμάχητο και πρωτοποριακό στυλ που εξασφαλίζει απόλυτες εμπειρίες τόσο για το τώρα όσο και για το αύριο. Με απώτερο στόχο την άνεση και την κομψότητα, η Camel Active δίνει στον σύγχρονο άνδρα την ευκαιρία να είναι λειτουργικός, μοντέρνος, ελκυστικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση, εξασφαλίζοντας ντύσιμο υψηλής ποιότητας για κάθε περίσταση.

Η νέα συλλογή βασίζεται σε ένα πρωτοποριακό ρετρό στυλ –βασισμένο κι αυτό με τη σειρά του πάντα στο κλασικό DNA της μάρκας- και είναι εμπνευσμένη από τη γραμμή της δεκαετίας του ’50 με military επιρροές και στοιχεία που απογειώνουν τα νέα κομμάτια. Με κύριο άξονα την άνεση και την προστασία, τα ρούχα απευθύνονται σε κάθε γραμμή σιλουέτας για να ταιριάζουν απόλυτα στον κάθε άνδρα. Τι θα συναντήσετε όμως στη νέα συλλογή;

Ανανεωμένα blazers, μπουφάν Jersey, μπουφάν  με κουκούλα και παρκά σε oversized αλλά και πιο κοντό μήκος και στυλ για κάθε περίσταση, με ελαφριά δερμάτινα στοιχεία που δίνουν μία πιο καλοκαιρινή νότα στο ρούχο. Λινά πουκάμισα  με κοντά ή μακριά μανίκια σε 7 διαφορετικά καλοκαιρινά χρώματα αλλά και για πρώτη φορά λινά πουλόβερ για μία πιο δροσερή αίσθηση, με vintage military επιρροές που αναβαθμίζουν το στυλ. Άνετα, στιλάτα T-shirts με στάμπες και μπλούζες Hanley για κομψή εμφάνιση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς και μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε μπλούζες polo.

Φυσικά από τη φετινή συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μοναδικά Camel Active παντελόνια. Από τα κλασικά blue jeans με αποχρώσεις από την πιο ανοιχτή μέχρι την πιο σκούρα, μέχρι τις λινές βερμούδες και τα λινά cargo και chino παντελόνια με διαφορετικά στυλ τσεπών, η Camel Active υπόσχεται κορυφαία ποιότητα και άνεση σε κάθε περίσταση. Η συλλογή ολοκληρώνεται με αξεσουάρ για κάθε γούστο, αλλά και μοναδικά υποδήματα, όπως sneakers και loafers που θα δώσουν μία μοναδική νότα στο ανοιξιάτικο ντύσιμό σας.

«Τα πάντα είναι δυνατά την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018.»

Guido Johnen, Διευθυντής Δημιουργικού – Camel Active