Το καλοκαίρι έφτασε και αν βρίσκεστε ακόμα σε διαδικασία αναζήτησης του κατάλληλου μαγιό για τη φετινή σεζόν, τότε σας έχουμε τη λύση. To Clodist.gr για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συνεργάζεται με το κορυφαίο στον τομέα του brand, τη Bluemint και σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα πιο in-fashion μαγιό για το 2018!

Γιατί να επιλέξετε τη Bluemint; Γιατί η Bluemint εξασφαλίζει όχι μόνο την υψηλότερη ποιότητα σε μαγιό, T-shirt, polo shirt, πουκάμισα και παπούτσια ώστε να δημιουργήσετε το τέλειο outfit, αλλά κυρίως γιατί προσφέρει άνεση και φυσικά ένα μοναδικό και αξεπέραστο look. 

Με περισσότερα από 60 σχέδια και χρώματα διαθέσιμα από το Clodist.gr, η νέα συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 της Bluemint αποτελείται από μονόχρωμα μαγιό σε έντονες και παλ καλοκαιρινές αποχρώσεις, printed μαγιό με επαναλαμβανόμενα μοτίβα και σχέδια εμπνευσμένα από τη φύση, καθώς και συλλεκτικά photographic μαγιό με εικόνες που αντανακλούν την μοναδικότητα της Μεσογείου. Ιδιαίτερη επίσης είναι η συλλογή των μαγιό με το Japanese Fabric, ένα εξαιρετικά ελαφρύ και απαλό ύφασμα, σε έντονα χρώματα και κομψά μικροσχέδια!

Αποτελώντας τη νούμερο ένα επιλογή όλων των jetsetters ανά τον κόσμο, τα μαγιό της Bluemint θα σας συντροφεύσουν στις πιο ξέγνοιαστες στιγμές του καλοκαιριού ενώ μέσα από την ποικιλία σχεδίων που διαθέτει το brand, θα μπορέσετε να αναδείξετε την προσωπικότητα και το στιλ σας. Επιπλέον, χάρη στην ειδική σύνθεση των προϊόντων, τα μαγιό στεγνώνουν με εύκολο και γρήγορο τρόπο ώστε να είστε 100% άνετοι όλη την ημέρα στην παραλία.

Τα μαγιό της Bluemint έχουν ζωηρό αλλά και σοβαρό ύφος, αποπνέοντας ακριβώς αυτό που θέλετε να εκφράσετε και εσείς.  Δώστε μία μοντέρνα νότα στην καλοκαιρινή σας εμφάνιση και δημιουργήστε τους καλύτερους συνδυασμούς με τα προϊόντα της Bluemint. Άνεση, ποιότητα, στιλ: νιώστε την αυτοπεποίθηση που σας αξίζει και απολαύστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές στο έπακρο!

Μαγιό 2018, Μαγιό Bluemint μόνο από την Clodist.gr!