Με το αυστηρό dress code να εξαφανίζεται σιγά σιγά από τους περισσότερους εργασιακούς χώρους, το ντύσιμο στη δουλειά δεν πρέπει να χαρακτηρίζεται από ένα μονότονο και βαρετό ύφος. Η «αυστηρότητα» παραχωρεί τη θέση της σε ένα πιο ελεύθερο πλαίσιο styling και σας δίνει τη δυνατότητα να επιδείξετε την ταυτότητά σας και να κάνετε το δικό σας statement. Κι αν αναρωτιέστε πώς πρόκειται να γίνει αυτό… η Seidensticker έχει τη λύση! Η νέα συλλογή «Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018» έρχεται για να ανατρέψει τους κανόνες και να φέρει το ντύσιμο της δουλειάς και της καθημερινής ζωής πολύ πιο κοντά, μειώνοντας τις διαφορές που χωρίζουν τους δύο κόσμους.

Εκφραστείτε, αναδείξτε την προσωπικότητα και το προσωπικό σας στυλ και συνδυάστε το καλό γούστο και την ποιότητα μέσα από τη νέα συλλογή της Seidensticker, του απόλυτου brand για ανδρικά πουκάμισα. Για ακόμη μία φορά, ενώνοντας το επίσημο με το καθημερινό, χαρίστε στον εαυτό σας την κομψότητα και την άνεση που χρειάζεστε στην καθημερινότητά σας για να ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις της δουλειάς και φυσικά να εντυπωσιάζετε.

Η νέα συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 της Seidensticker διατηρεί την μοναδικά υψηλή ποιότητα των ρούχων της και για την φετινή σεζόν λανσάρει πουκάμισα με πιο ανάλαφρο και ζωηρό τύπο. Βασισμένη σε κλασικούς τόνους, με αποχρώσεις του μπλε και του λευκού να κυριαρχούν, η συλλογή συμπληρώνεται από κομμάτια σε τόνους όπως το ανοιχτό κίτρινο, το ανοιχτό μωβ, το πορτοκαλί και το πράσινο. Πουκάμισα μονόχρωμα, καρό, ριγέ αλλά και με πρωτότυπα σχέδια δίνουν άποψη στο ρούχο που φοράτε, ενώ η ελαφρύτερη υφή των υφασμάτων, το χαλαρό δέσιμο στον γιακά και στο κούμπωμα των μανικιών, σας προσφέρει μία μοναδική αίσθηση άνεσης κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Οι 5 διαφορετικές γραμμές του brand- από τη πιο στενή έως τη πιο άνετη- θα καλύψουν όλους τους σωματότυπους  και θα χαρίσουν την άνεση που ο σύγχρονος άνδρας αναζητά στην απαιτητική καθημερινότητα που διανύει.

Υπάρχει κάτι καλύτερο από το αξεπέραστο στυλ που προσφέρει άνεση; Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 της Seidensticker στο clodist.gr και κάντε δικά σας πρώτοι τα αγαπημένα σας κομμάτια.