FRANCHISE STORES

Από το αρχικό design

Η εταιρεία

H εταιρεία Διανομές Ένδυσης Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο του franchise από το 1994 έχοντας στο ενεργητικό της πολλά καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Παρέχοντας λύσεις από το αρχικό σχέδιο μέχρι και την τελική μορφή, αλλά ακόμα και στο στάδιο λειτουργίας του καταστήματος, φροντίζουμε για την αποδοτικότερη εφαρμογή της επένδυσης σας. Επίσης, παρέχεται τεχνογνωσία, πλήρης εμπορική στήριξη, βοήθεια στην επιλογή των προϊόντων, το στήσιμο της βιτρίνας και πολλά άλλα.

στο σχεδιασμό

Ο υποψήφιος

Ο υποψήφιος franchisee πρέπει να έχει τα στοιχεία αυτά που θα επιτρέψουν να αποκτηθεί μια καλή συνεργασία. Η εμπειρία του στο χώρο του ρούχου δεν είναι απαραίτητη, σε αντίθεση με την προθυμία του για συνεργασία και την δεκτικότητα στις υποδείξεις της εταιρείας. Επίσης σημαντικό ρόλο, όχι όμως αναγκαία προϋπόθεση, παίζει το να είναι ιδιοκτήτης του χώρου που θα στεγαστεί το Camel Shop.

ως την υλοποίηση

Η επένδυση

Επενδύστε λοιπόν, σε μία από τις πιο ανερχόμενες εταιρείες στο ανδρικό ντύσιμο και εμπιστευτείτε την ποιότητα και την διαχρονικότητα των προϊόντων της Camel Active. Η εμπειρία μας και η πετυχημένη πορεία του brand στην ελληνική αγορά, εγγυούνται την επένδυση σας!

το αποτέλεσμα