Η Camel Active, το απόλυτο lifestyle brand μας ταξιδεύει στη Χαβάη και μας προτρέπει να μπούμε και εμείς στην εκδρομική διάθεση και να πούμε «Aloha» στην Άνοιξη – Καλοκαίρι με τον δικό μας τρόπο!

Σύμμαχός μας η νέα συλλογή από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες, η οποία πληροί όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε διακαώς να βρούμε στις αγορές μας όπως ποιότητα, χρηστικότητα κ λειτουργικότητα. Η νέα συλλογή δεν θα σε καλύψει μόνο τις ημέρες της ηλιοφάνειας αλλά σε κάθε σου επιλογή που μπορεί να έχει και τροπικές βροχές! Aloha στο μοντέρνο και στο σύγχρονο ρούχο που είναι εμπνευσμένο από την urban casual διάθεση της Χαβάης αλλά και τις μοναδικές παραδεισένιες παραλίες.

Το 3πτυχο της επιτυχίας της συλλογής της Camel Active για την τρέχουσα σεζόν είναι:

– Τα Functional Travel Wear που συνδυάζουν την ήδη γνωστή σύνθεση υλικών που προσφέρουν προστασία από ποικίλα καιρικά φαινόμενα (ήλιος, βροχή, αέρας,) με χρηστικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά επάνω στο ρούχο που υπόσχονται να παρέχουν την μέγιστη άνεση και ευκολία στις καθημερινές μας ασχολίες.

– Η Denim σειρά με μπουφάν, πουκάμισα και παντελόνια σε πολλά διαφορετικά στιλ και πολλές γραμμές για κάθε σωματότυπο που προσφέρουν άνεση και άψογη εφαρμογή.

– H Heritage συλλογή που είναι πιστή στα trends της σεζόν με ρούχα με floral λεπτομέρειες, ρίγες, αλλά και μονόχρωμα μοτίβα που έχουν αποδοθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύψουν απόλυτα όλες τις ανάγκες σας είτε είναι εκδρομικές είτε είναι πιο smart casual!