Για την collection Φθινόπωρο/Χειμώνας ’16-’17 η Camel Active άντλησε έμπνευση ταξιδεύοντας στη Χιλή, από το Σαντιάγο έως την παγωμένη Παταγονία και δημιούργησε τρεις διαφορετικές αντρικές συλλογές, οι οποίες καθιερώνονται.

1. Τη σειρά Heritage με το παραδοσιακό αντρικό sport casual ντύσιμο, λειτουργικό, άνετο αλλά πάντα κομψό και ποιοτικό.

2.  Τη σειρά Functional Travel Wear ρούχα με χαρακτηριστικά που απευθύνονται στους λάτρεις της περιπέτειας.  Μπουφάν αδιάβροχα από υλικό που αναπνέει με αντανακλαστικές ιδιότητες, ρούχα λειτουργικά από υφάσματα ελαφριά και ελαστικά με πρακτικές λεπτομέρειες όπως πολλές τσέπες.  Προστασία σε συνδυασμό με άνεση.

3.  Τη σειρά Denim, είναι η trendy νεανική σειρά με στενές γραμμές. Τα παντελόνια φτιαγμένα από ελαστικά denim υφάσματα επεξεργασμένα για να έχουν την όψη του used. Τέλεια εφαρμογή και νεανικά σχέδια.

Από το ταξίδι της στη Χιλή η Camel Active εμπνεύστηκε και τη γυναικεία συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας ’16-’17  η οποία περιλαμβάνει κομψά καθημερινά μπουφάν κοντά ή parka με εσωτερική αποσπώμενη επένδυση και για τις κρύες, βροχερές χειμωνιάτικες μέρες τα μοναδικά αδιάβροχα GORE-TEX.

Τα σακάκια είναι κομψά με τέλεια εφαρμογή, οι εσάρπες, τα κασκόλ, τα σκουφιά και τα γάντια όλα σε υπέροχα χρώματα και σχέδια.