Αδιαμφισβήτητα το πουκάμισο αποτελεί βασικό ένδυμα για τον άνδρα. Μονόχρωμο, με μικροσχέδιο ή καρό θα βρίσκεται πάντα στις επιλογές του ενώ αυτό που θα επιλέξει στην καθημερινότητά και στις εξορμήσεις του αντανακλά την διάθεση του και την προσωπικότητά του.   

Για την Seidensticker το πουκάμισο αντανακλά την κομψότητα και την υψηλή ποιότητα που χρειάζεται κάθε άνδρας σε όποια περίσταση κι αν θέλει να το φορέσει. Τα βασικά χαρακτηριστικά των πουκαμίσων της Seidensticker είναι η βαμβακερή σύνθεση, οι τέλειες ραφές, οι διακριτικές λεπτομέρειες σε γιακά, μανσέτα που αναδεικνύουν κάθε σημείο του πουκαμίσου όπως επίσης και  η Non-Iron ιδιότητα  που πραγματικά μας «λύνει τα χέρια».

Φέτος η εταιρεία πρωτοπορεί κάνοντας  μια κίνηση που την εδραιώνει ακόμη περισσότερο στις 3 καλύτερες  εταιρείες πουκαμίσων παγκοσμίως. Εκτός των νέων σχεδίων που έχει λανσάρει για την άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, λανσάρει και 5 νέες γραμμές οι οποίες είναι διαφορετικές για κάθε σωματότυπο και ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες του σύγχρονου άνδρα. Οι γραμμές ξεκινούν από τη πιο στενή και καταλήγουν στην πιο άνετη. Η διαφορά μεταξύ των 5 νέων γραμμών βασίζεται κυρίως στην διάσταση της μέσης του άνδρα που είναι και το πιο σύνηθες σημείο που καθορίζει την αγορά του πουκαμίσου.

Συγκεκριμένα οι γραμμές είναι οι X-slim, Slim που κατατάσσονται στις στενές, η Tailored που είναι η κανονική και τέλος οι Modern, Comfort που αποτελούν τις πιο άνετες.

X-slim

Πρόκειται για την πιο στενή γραμμή του brand. Τα πουκάμισα αυτής της γραμμής έχουν φυσική ελαστικότητα και κολακεύουν το ανδρικό σώμα. Αυτή την γραμμή θα την επιλέξουν οι άνδρες  με στενή μέση. Ενδεικτικά αν το κολλάρο είναι σε Medium (39/40) μέγεθος τότε η μέση  θα είναι 94 εκ. Τα νούμερα κυμαίνονται από XS-XL.

Slim

Και αυτή η γραμμή κατατάσσεται στις στενές γραμμές και χαρίζει ελαστικό αποτέλεσμα αγκαλιάζοντας το σώμα. Σε σύγκριση με την X-slim γραμμή η διαφορά τους είναι 4 εκ. στην μέση. Τα νούμερα ξεκινούν από XS και καταλήγουν στο XXL.

Tailored

Στην κανονική γραμμή κατατάσσουμε την Tailored. Πρόκειται για την γραμμή που ταιριάζει στους περισσότερους σωματότυπους και φυσικά κολακεύει χαρίζοντας  άνεση. Οι άνδρες που θα επιλέξουν αυτή την γραμμή έχουν πιο αθλητικό σώμα. Ενδεικτικά αν κάποιος φοράει Medium μέγεθος τότε η μέση του είναι περίπου 102 εκ. Τα νούμερα ξεκινούν από S και καταλήγουν στο XXL.

Modern

Πρόκειται για την άνετη γραμμή η οποία θα χαρίσει ελευθερία κινήσεων. Τα πουκάμισα αυτής της γραμμής έχουν ελεύθερο τελείωμα.  Ενδεικτικά αν το κολλάρο είναι σε Medium (39/40) μέγεθος τότε η μέση  θα είναι 108 εκ. Τα νούμερα κυμαίνονται από S-6XL.

Comfort

Η Comfort  είναι η πιο άνετη γραμμή του brand που θα χαρίσει πλήρη ελευθερία κινήσεων. Άνδρες με πιο φαρδιά μέση που θέλουν και έχουν δικαίωμα στο πουκάμισο θα την επιλέξουν. Ενδεικτικά αν το κολλάρο είναι σε Medium (39/40) μέγεθος τότε η μέση  θα είναι 114 εκ. Σε αυτή την γραμμή τα νούμερα φτάνουν έως το 6XL.

Βρείτε την γραμμή σας και επιλέξτε το πουκάμισο που σας ταιριάζει μέσα από την μεγάλη συλλογή πουκαμίσων της Seidensticker, της απόλυτης μάρκας για πουκάμισα στο Clodist.gr