Image 2040

Η εταιρεία μας

Έχοντας συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους εμπόρους στην Ελλάδα, έχοντας περάσει από καλές και κακές εποχές στους κλάδους που έχουμε ασχοληθεί και με 30 χρόνια εμπειρία στον τομέα της ανδρικής ένδυσης και υπόδησης σχεδιάζουμε με χαμόγελο τα επόμενα 30 μας χρόνια.
Η πίστη μας στην Ελληνική οικονομία καθώς και η αναγνώριση της ποιότητας των brands που αντιπροσωπεύουμε στην χώρα μας είναι η κινητήριος δύναμη της ανάπτυξης μας.
Ο πελάτης αποτελεί το κέντρο της προσοχής μας και οι δικοί μας άνθρωποι ξεχωρίζουν από την θέληση που έχουν να βελτιώνονται και παράλληλα να προσφέρουν τα μέγιστα στην βελτίωση του συνόλου.
Διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε 120 σημεία σε όλη την Ελλάδα σε Corners, Multi Label καταστήματα, Mono Brand καταστήματα, Shop in a Shop αλλά ενίοτε και Pop Up Stores.
Η αποστολή μας είναι να ανταμείβονται όλοι οι εμπλεκόμενοι με την επιχειρηματική μας δραστηριότητα και να συμβάλλουμε έμπρακτα στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο λιανικό και χονδρικό εμπόριο.
Το όραμα μας είναι να συμβάλλουμε το μέγιστο για καλοντυμένους ανθρώπους οι οποίοι να πιστεύουν σε εμάς και να νιώθουν ικανοποιημένοι με τα προϊόντα που αγοράζουν, δημιουργώντας έτσι πιστούς και συνειδητοποιημένους καταναλωτές.

Image 2448

Το Clodist.gr

Το CLODIST είναι αναγνωρισμένο και βραβευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα διεθνών οίκων μόδας για ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ. Από το 2016 εξυπηρετούμε κυρίως την Ελληνική, Κυπριακή αλλά και όλες τις Ευρωπαϊκές αγορές. Προσθέτουμε νέα προϊόντα κάθε βδομάδα και φροντίζουμε να βρίσκετε όλα τα σύγχρονα και ποιοτικά brands.

Στο CLODIST θα βρείτε ό,τι χρειάζεται ο σύγχρονος άνδρας και η πιο κομψή γυναίκα για την casual καθημερινή ένδυση και υπόδησή τους, καθώς και ιδιαίτερα αξεσουάρ αλλά και ιδέες για δώρα. Μερικά από τα brands που διαθέτουμε είναι: Camel Active, Gant, Nautica, Timberland, The North Face, Napapijri, Paul & Shark, Barbour, Hugo Boss.

Για πωλήσεις εκτός της Ευρωπαϊκής αγοράς (δεν εκτελούνται πωλήσεις στις Η.Π.Α.) παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνήστε μας στο +30 210 806 0646. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

SHOP ONLINE
Image 473

Η ιστορία μας

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1994 ξεκινώντας από την αντιπροσώπευση των συλλογών Camel Collection και Camel Trophy στην Ελλάδα και την Κύπρο. Γρήγορα ανέπτυξε μεγάλο δίκτυο χονδρικής πώλησης, 14 Camel Stores και κάποια Factory Outlets στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας. Η αλλαγή της χιλιετίας έφερε ραγδαίες αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία διαφήμισης τσιγάρων με αποτέλεσμα το re-branding των συλλογών της Camel Collection & Camel Trophy το 2001 σε μία ενοποιημένη συλλογή με το όνομα Camel Active. Το 2001 πωλήθηκε η αντιπροσωπεία της Κύπρου στην επιχείρηση «Κώστας Θεοδώρου Αντιπροσωπείες» με σκοπό την επικέντρωση στο home market. Το 2002 προστέθηκε στο portfolio η αντιπροσώπευση των παπουτσιών της Camel Active και την ίδια εποχή ξεκίνησε η ανάπτυξη συνεργασίας με πολυκαταστήματα με τη μορφή των Shop in a Shop. Η κρίση του 2008 αναδιαμόρφωσε πολύ την αγορά ρουχισμού στην Ελλάδα, εποχή κατά την οποία η ευελιξία της εταιρείας και η πίστη στην αναγνώριση της ποιότητας των προσφερόμενων ειδών οδήγησε τις Διανομές Ένδυσης σε επενδύσεις ανοίγοντας περισσότερα ίδια καταστήματα, FOC Stores αλλά και σε επανακαθορισμό των συνεργασιών της στον τομέα της χονδρικής πώλησης. Το 2013 η εταιρεία ανέλαβε την γυναικεία σειρά της Camel Active και το 2014 σύναψε την συμφωνία για την αντιπροσώπευση του ομίλου Seidensticker, του μεγαλύτερου Ευρωπαϊκού κατασκευαστή πουκαμίσων με άμεσο άνοιγμα καταστημάτων, SiS και συνεργασιών στην χονδρική πώληση. Τον ίδιο χρόνο ξεκινά η συνεργασία μας με την Αμερικάνικη εταιρεία True Religion η οποία εξειδικεύεται στα υψηλής ποιότητας jeans με έμφαση στην πρωτοποριακή σχεδίαση, την άψογη εφαρμογή και τα κορυφαίας ποιότητας υλικά κατασκευής.

Image 2043

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η εταιρική κοινωνική ευθύνη της Clothing Distributions αποτελεί βασική παράμετρο τόσο της επιχειρηματικής δραστηριότητας, όσο και του μοντέλου διοίκησης της εταιρείας. Με υπευθυνότητα και σεβασμό προς όλους τους εργαζομένους, μετόχους, προμηθευτές και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο (stakeholders), η Clothing Distributions αναπτύσσεται σε όλους του τομείς που αφορούν στον άνθρωπο, στο περιβάλλον και στην κοινωνία. Οι δράσεις μας αφορούν κυρίως πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενίσχυση μη κερδοσκοπικών οργανισμών, συνεισφορά σε εκπαιδευτικά προγράμματα μέσω ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και οργανώσεων όπως επίσης και χορηγιών που αφορούν τα παιδιά, το πιο τρυφερό μέρος της κοινωνίας μας.